• Dit event is voorbij.

april 15 @ 09:00 - 12:00

Zondagochtend competitiewedstrijd

Aanvang 9.00u einde 12.00u

Competitiewedstrijden gaan altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Het is aan de visser zelf of hij het wel of niet verantwoord vindt om te gaan vissen. Alle wedstrijden beginnen om 09:00 uur. Als om wat voor reden dan ook voor een ander tijdstip wordt gekozen, wordt dit tijdig medegedeeld en zal het bij de betreffende competitiewedstrijd terug te vinden zijn. Een competitiewedstrijd duurt drie uur. Na afloop van een competitiewedstrijd wordt de balans opgemaakt van al hetgeen is gevangen tijdens die competitiewedstrijd.

In de met geblokte vlaggen gemarkeerde vakken voor onze bootvakken [email protected]  en voor de reddingsbrigade ,mag  uit veiligheids-overwegingen niet gevist worden.

Elke vis vanaf 10 centimeter telt, en we doen niet aan puntenaftrek voor bepaalde vissoorten.

De prijswinnaars van die wedstrijd worden daarna gepast in het zonnetje gezet. Dit alles vindt plaats in het clubgebouw op Sportpark  Wouterland. Gastvissers zijn van harte welkom, mits men dit  wel even meldt bij de wedstrijdcommissie. Contact opnemen met de wedstrijdcommissie kan via het contactformulier van de wedstrijdcommissie. Dit vind je onder het menu-item Contact.

Locatie : Strand van Castricum aan Zee
Contact : Wedstrijdcommissie