Zomer BBQ in ere hersteld

ZOMER BBQ

Op zaterdag 3 september van 17.00 tot 21.00 uur organiseert de Salamander een gezellige BBQ op het strand voor alle leden + aanhang.

De kosten voor dit evenement bedragen € 12,50 per persoon exclusief drank.
Alle drankjes zijn voor € 1,50 ter plaatse verkrijgbaar.

We rekenen op een mooie dag maar als het weer wat minder is, wordt een grote tent opgezet.

Inschrijving kan per mail naar npweel@hotmail.com met vermelding van de gegevens onderaan deze brief.
Leden zonder mail kunnen de gegevens onderaan deze brief invullen en de brief opsturen naar of afleveren bij: Nico Weel, Bakkummerstraat 17, 1901 HJ Bakkum.

Het inschrijfgeld dient voor 18 augustus te worden overgemaakt op rekening nummer:
NL46 RABO 0311918344 t.n.v. de Salamander onder vermelding van zomerbbq + naam deelnemer.

De organisatie hoopt op een grote inschrijving en een heel gezellig evenement zodat we de ZOMERBBQ weer kunnen bijschrijven in onze rijke lijst van tradities.

Gegevens deelnemer

• naam:

• aantal personen:

• voorkeur voor vlees of vis:

• drinkt bier of wijn of fris/sap: