Sjonge, jonge wat een…

Sjonge, jonge wat een…

maar begon toen ook langzaam de strijd op te geven. Geregeld voelde ik het water zo langs mijn rug lopen. Op een snikhete dag in de zomer misschien heerlijk, maar gisteren gewoon onaangenaam. Na anderhalf uur stond ook ik in de luwte van onze tractor te wachten op de aftocht.

Van onder mijn capuchon heb ik ook nog de capriolen van Hielke mogen aanschouwen. Van het ene op het andere moment zie ik het water opkomen en in 1 vlaag zijn hele kar met alles erop en eraan omver gooien. Zelf dook hij gauw op zijn kar en bak om te redden wat er te redden viel en ik heb een moedige poging ondernomen om zijn aasbak en koelelement te redden. Is gelukt. Toen ik de ravage bij Hielke bekeek, kon ik niet anders concluderen dat die thuis nog een aardige schoonmaakklus had. Wie overigens niet? Oh ja, Gert-Jan de Zeeuw en Hans Welp…

Is er ook nog wat gevangen of is iedereen bezig geweest met het redden van zijn spullen? Ik kan daar heel kort over zijn, het laatste, want vis er niet gevangen. Geen schub en diegene die mij probeert wijs te maken dat hij wel leven heeft gezien, geloof ik nooit meer. In de kantine vertelde Willem Castricum dat hij een klein gulletje had gevangen, maar er was niemand in de buurt om hem op te meten. Toen heeft hij hem maar teruggegooid. Die man geloof ik dus echt nooit meer! Niemand vangt vis en hij gooit ze gewoon terug. Dat is wel zo verschrikkelijk “Not Us”.

Zeebaars

Misschien de volgende wedstrijd…?

Voor wat betreft de competitiestand kan ik jullie dus verwijzen naar die van na de een na laatste wedstrijd. Er is immers niets veranderd. Geintje…, zodra ik die binnen heb, zal ik hem op de site plaatsen. Op 20 maart 2011 mogen we allemaal nog éénmaal alles uit de kast halen en zie je nog kansen om iets te stijgen. Pak dan die kans! Op 25 maart 2011 is namelijk de Algemene Ledenvergadering en is de competitie 2010 – 2011 afgelopen. Hopen dat die klerewind dan eindelijk eens opgeduveld is…