ZZ-Zomeravondcompetie 2

ZZ-Zomeravondcompetie 2

 

Wel moest er door de volop aanwezige krabben, zeker weer iedere 10 minuten, de haken opnieuw beaasd worden want zij waren steeds schoon leeg gevreten. Paul en vader Aad stonden ruim 50 meter links van ons en met iedere vangst kwam Paul netjes zijn visjes laten opmeten. Zijn eerste was een joekel van een bot van wel 12 hele centimeters, Aad starte met 24 centimeters. Zoon Robin lande bij ons de eerste vis van 21 cm. Zelf kreeg ik nog een pracht van een aanbeet, dikke zeebaars maar die zwom zohard richting het strand dat ik contact verlor en de vis ook. Dikke baal maar gauw verder want de volgende hengel stond alweer te klapperen in zijn steun, een mooie bot van 30 centimeter, die wilde eens graag boven water bekijken. 

 

Rechts van ons stonden Cor J. en Nico Mooy de ene na de andere bot binnen te draaien, het begon op werken te lijken aan die kant. Paul kwam ook zijn eerste zeebaars meten en aan die kant werd er goed gevangen. Bij ons stopte de vangst het laatste uur terwijl er rechts en links toch nog de nodige vissen en ook double’s aan de kant gehaald. We hadden toch moeten gaan verkassen, maar ja hadden is geweest. Wel weer een les voor de volgende keer. Met vissen ben je nooit uitgeleerd, het lijkt soms net zo als het gewone leven………..Terug op het clubhuis bleek gewoon dat iedereen die gevist had allemaal minimaal 2 vissen of meer gevangen dus gewoon een 100 % score deze wedstrijd dat gebeurt niet vaak. Hopelijk een aanmoediging voor de vissers die vanavond niet aanwezig konden of wilden zijn Het was gewoon een top avond, zorg dat je de volgende keer er wel bij bent. Je schoonmoeder kan wel een keer wachten.

 

 De uitslag van de eerste 3 toppers;

  1. 1e Nico Mooy met 229 centimeters waaronder 1 zeebaars Nog geen tong
  2. 2e Arie Brakenhoff 176 cm liefst 3 zeebaarzen Zich zelf getrakteerd op zijn verjaardag wie heeft dat.
  3. 3e Cor Juffermans 297 cm.

 

De meeste lengte maar gepasseerd door de zeebaarzen ,volgende keer ook op zeebaarzenjacht Cor. De rest van de uitslag volgt zodra die verwerkt is. Volgende ZZZ-Competitiewedstrijd vrijdag 19 juli weer aanvang 20.30 uur. En de laatste zondag wedstrijd voor de vakantie zondag 23 juni ,let op aanvang 8.00 uur Dit Ivm. verwachte stranddrukte. Allemaal tot dan, Groet Ronald