van zon en weinig vis

van zon en weinig vis

Wedstrijdverslag 7 mei

Bij een stralend zonnetje en een kalm zeetje werd er niet veel gevangen. Van de 19 vissers waren er 12 met vis

  1. Hielke                101 cm
  2. Frans                  72 cm
  3. Gerard W.   60 cm

Hopen dat de volgende keer wat meer gevangen wordt. Gerard W.

Het dames van het ondersteuningsteam, beter bekend als de Groopy’s van de Salamander, brachten vandaag werkelijk veel geluk.

De mannen die een bezoekje kregen vingen daarna bijna allemaal vis. Hans ving een heuse zeebaars van 40 cm.

Nico altijd in voor een dansje, zeker met vangst.

Gerard Welp wild zwaaiend op afstand, jawel hij had er wel 2 gevangen. Helaas voor Sjaak, die ervaart enige problemen sinds hij niet meer hoeft te werken, de vissen zwemmen hem voorbij. Frans had de zomer in zijn kop en knipte zijn waadpak tot modelvorm af.

Gert daarentegen benutte vandaag om zijn waadpak juist te testen in het diepe zwin, en ja hij bleef droog, ook wat vissen betreft. Hielke ving na de groopy’s nog wat vis erbij. GJ had vooral oog voor het vrouwelijk schoon. Co op zijn stoeltje zonder vis, maar altijd in voor een goed verhaal; het is bar minder tegenwoordig, nee dan vroeger, we vingen  wel 99 paling aan het strand, dat waren nog eens tijden.

Al met al een heerlijk dagje op het strand; de dames hebben 9000 stappen gezet, en de mannen kwamen met sterke verhalen naar de heerlijke koffie van Mar ende ballen van El. Op naar de volgende wedstrijd op 21 mei!