Wedstrijdverslag 27 november 2022

Wedstrijdverslag 27 november 2022

Samen met de kar van de heren Welp reden we al op tijd het strand op. Zoekende naar een mui reden we richting de Salamander alwaar na rijp beraad dat dit het plekje moest worden vandaag. Mooie golven hopende op een zeebaars en een mooi gat gooiden we de lijnen richting het westen.

Een hengel met een wapperlijn, en de andere een platvis onderlijn. Al snel had ik de eerste 17 cm binnen mooi van de nul af en nu fanatieker gaan vissen en scherp blijven. Wel de platvis bleef komen en dat werd meer, dus de wapperlijn eraf en nog een platvis onderlijn bijgezet. Dit resulteerde in mooie dikke vette botten goed voor vele centimeters. De heren naast mij kon ik snel achter mij laten en met prikkende ogen naar mij konden ze mij niet verbeteren. De dames Linda en Carina kwamen even verslag geven dat het bij de collega vissers niet sterk werd gevangen. Al pratende met de dames stond mijn hengel weer te rammelen en weer een dubbele inhaler. Gilles had het vandaag niet zo met de vissen, wel had hij een hond aan de haak.

Het werd al snel 12 uur inpakken en wegwezen op naar het clubhuis centimeters tellen. Hielke werd eerste met veel vis (ruim 7 meter), Sjaak tweede en Gerard Duin derde, en dus had ik zo mijn best gedaan dat ik het verslag weer mocht maken!