Wedstrijdverslag 6 november 2022

Wedstrijdverslag 6 november 2022

Het is nog vroeg in de morgen en het weer is om in je bed te blijven liggen. Wel er is een wedstrijd die gevist moet worden dus eruit spullen pakken en naar het strand. Snel een stek zoeken die we snel vonden een kleine mui en donker water dit moet het worden voor vandaag. Dus de hengels optuigen en mooie onderlijnen met scherpe haakjes. Zo stonden wij met zijn vieren en komt Sjaak aanrijden die pakte terloops wat van het strand en ging hierna met gezwinde spoed een andere stek zoeken, we waren net iets eerder!!

Wel dit moest voor ons nog wat gaan betekenen, Donker water en een muitje. Negen uur met Kees Jan aan mijn zijde zag ik hem al snel vis binnen halen. Nou ik kneep hem even dit moet beter, Dus kraag omhoog muts op en scherper vissen. nou gaan en jawel de een voor de ander kwam op het droge en zelfs een bot van 35cm, die eigenlijk aan kees zijn lijn hoorde dacht hij (we lagen over elkaar heen) dus kees had pech.

Hiermee werd ik van ons vieren de karwinnaar, dus opgetogen naar huis.

 

Thuis gekomen ging al snel de TAM TAM ja ja je bent derde geworden ging het lachend aan de andere kant van de lijn en dat betekent je bent de Sjaak een stukje schrijven.

 

 

MVG Gerard Duin