Nieuws

Vomar klant is Koning mee sparen voor de Salamander:

Jouw inschrijving voor CLUB IS KONING sparen voor Zeeboot- en strandvisvereniging de Salamander is gelukt en jouw vereniging staat vanaf nu ingeschreven. Welkom! Leden van de vereniging kunnen met onderstaande UNIEKE CLUBCODE hun Klant-is-Koning kaart koppelen aan de vereniging en direct beginnen met sparen en de clubkas spekken!
JOUW UNIEKE CLUBCODE IS:
SACA2022

Onze vereniging bestaat 50 jaar!!

In 1973 werd in Castricum de zeeboten- en strandvisvereniging opgericht, vernoemt naar het voormalig oorlogsschip de Salamander waarvan het wrak zich op het strand van Castricum bevind.

In de hoogtijdagen van Zeeboten en strandvisvereniging de Salamander lagen er plusminus 70 visbootjes tegen de duinen op het strand van Castricum. Eensgezind werd op vrijdagavond zand weg geschept zodat op zaterdag en zondag de visbootjes met handkracht naar de waterlijn konden worden gebracht. Vaders en hun zonen kozen het ruime sop om een maaltje vis te vangen. In de loop der jaren nam het aantal visboten af en werd het accent verlegd naar het strandvissen.

Ter gelegenheid van dit jubileum nodigt De Salamander alle leden en oud-leden uit voor een receptie in onze kantine op sportpark Wouterland te Castricum, van Haerlemlaan 31a, op 11 maart van 15 tot 17 uur om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Meld je aan op de website op het contactformulier.

Wij hebben niet alle adressen meer van 50 jaar ledenbestand. Mocht u lid zijn geweest en heeft u geen uitnodiging ontvangen, U bent wel van harte welkom. Graag wel aanmelden op de site: (https://www.zeevisvereniging-de-salamander.nl/contact).

Linda

Er volgt op 27 mei een pleinfeestje  voor leden en genodigden.

 

Het bestuur van de Salamander nodigt alle leden uit om op 4 november in onze kantine met elkaar van gedachten te wisselen over de fusieplannen naar een gezamenlijke visvereniging ‘Sportvisserij Castricum’.

Wij hopen dat jullie massaal komen.  Alleen dan kunnen we de schouders eronder zetten en samen gaan naar een mooi nieuw feestelijk jaar: 50 jaar de Salamander en verder!

Datum: 4 november

Tijd: 19.30 uur

Plaats: de kantine van de Salamander