Van ruilen komt huilen.

Zoals jullie wel weten is het mij , mét of zonder bril, niet geven om een goede stek te vinden. Ik mis, en niet zo’n klein beetje, het inzicht in golven en stroming. Dus ik besloot maar gewoon te gaan staan waar een paar weken eerder flink wat vis was gevangen, namelijk  een gaatje bij de afgang/opgang  van het stille strand. Alhoewel ik dit verslag enige tijd later neerpen weet ik nog dat het schitterend weer was. Waarom ik mij dat nog herinner  word later wel duidelijk. Nadat ik zoals altijd lekker op tijd op de plek van mijn keuze stond  kwam later Rob Visser aan mijn linkerkant staan. Sjaak kwam nog even een praatje maken, keek even rond en besloot rechts van Rob te gaan staan. Om negen uur ging het los, maar niet met aanbeten. Mijn zo gekoesterde pieren waren een lekkernij voor ongeveer alles wat zwom, maar niet voor de zo door mij gewenste vis. Af en toe een voorzichtige aanbeet leverde toch nog 4 vissen op. Een baarsje en drie botten.  Hierdoor sloot ik uiteindelijk de wedstrijd  af met 114 cm.

 Op de eerste plaats is geëindigd:

Sjaak Tessel met 279 cm vis.

Op de tweede plaats is geëindigd:

Willem Olbers met 246 cm vis.

Op derde plaats is geëindigd :

Good  old Co Molenaar met 147 cm vis.

Wist U dat:

Er met 21 man 16,48 meter vis is gevangen.

Van die 21 man er 3 man de 0 hielden.

Er drie man waren met 23 cm vis.

Sjaak mij  s ’morgens vroeg lachend vertelde dat het gaatje waar ik dacht te staan verplaatst was.

Naar de plek ging waar ik een paar weken eerder vruchteloos mij geluk had geprobeerd.

Er links van mij nog wat dames te water gingen, ditmaal mét badpakken aan.

Dit waarschijnlijk kwam door eerdere gedragingen van Willem Olbers.

Dit te wijten is aan het  C.G. syndroom waar Willem last van heeft en hij er

dus echt niets aan kan doen.

Rob Visser zijn eerste vis ving , namelijk een bot van 23 cm en hij daar

heel blij was.

De reden waarom ik nog weet dat het mooi was komt omdat ik tegen de bruine ster van een zonaanbidder, mannelijk, aankeek. ( Dan maar liever koud weer)

Ik als kind al heb geleerd dat je het duin niet moet/mag betreden.

Dit voor een heleboel mensen nog steeds niet duidelijk is.

Ik inmiddels mijn werkzame leven per 06-10 2020 heb afgesloten en nu kan doen en laten wat ik wil.

Eindelijk de prijzen van de competitie 2019-2020 zijn uitgereikt.

De grootste platvis is gevangen door Peter  Holenberg, een bot van 39 cm.

De grootste rondvis werd gevangen door Co Molenaar, een zeebaars van 67 cm.

De competitie eindigde met op de eerste plaats;

Sjaak Tessel.

Op de tweede plaats is geëindigd ;

Hielke Boomsma.

En op de derde plaats is geëindigd;

Frank Juffermans.

Door omstandigheden Frank en Peter hun prijs niet ontvangst konden nemen

maar dat zij hun prijs thuis kregen uitgereikt..

Het kampioenschap van Sjaak uitbundig is gevierd.

Dit gelukkig kon voor de tweede sluiting van ons clubhuis.

Ik jullie allemaal groet en veel gezondheid toe wens.

Gert-Jan de Zeeuw.

Van ruilen komt huilen.

Zoals jullie wel weten is het mij , mét of zonder bril, niet geven om makkelijk een goede stek te vinden. Ik mis, en niet zo’n klein beetje, het inzicht in golven en stroming. Dus ik besloot maar gewoon te gaan staan waar een paar weken eerder flink wat vis was gevangen, namelijk  een gaatje bij de afgang/opgang  van het stille strand. Alhoewel ik dit verslag enige tijd later neerpen weet ik nog dat het schitterend weer was. Waarom ik mij dat nog herinner  word later wel duidelijk. Nadat ik zoals altijd lekker op tijd op de plek van mijn keuze stond  kwam later Rob Visser aan mijn linkerkant staan. Sjaak kwam nog even een praatje maken, keek even rond en besloot rechts van Rob te gaan staan. Om negen uur ging het los, maar niet met aanbeten. Mijn zo gekoesterde pieren waren een lekkernij voor ongeveer alles wat zwom, maar niet voor de zo door mij gewenste vis. Af en toe een voorzichtige aanbeet leverde toch nog 4 vissen op. Een baarsje en drie botten.  Hierdoor sloot ik uiteindelijk de wedstrijd  af met 114 cm.

 Op de eerste plaats is geëindigd:

Sjaak Tessel met 279 cm vis.

Op de tweede plaats is geëindigd:

Willem Olbers met 246 cm vis.

Op derde plaats is geëindigd :

Good  old Co Molenaar met 147 cm vis.

Wist U dat:

Er met 21 man 16,48 meter vis is gevangen.

Van die 21 man er 3 man de 0 hielden.

Er drie man waren met 23 cm vis.

Sjaak mij  s ’morgens vroeg lachend vertelde dat het gaatje waar ik dacht te staan verplaatst was.

Naar de plek ging waar ik een paar weken eerder vruchteloos mij geluk had geprobeerd.

Er links van mij nog wat dames te water gingen, ditmaal mét badpakken aan.

Dit waarschijnlijk kwam door eerdere gedragingen van Willem Olbers.

Dit te wijten is aan het  C.G. syndroom waar Willem last van heeft en hij er

dus echt niets aan kan doen.

Rob Visser zijn eerste vis ving , namelijk een bot van 23 cm en hij daar

heel blij was.

De reden waarom ik nog weet dat het mooi was komt omdat ik tegen de bruine ster van een zonaanbidder, mannelijk, aankeek. ( Dan maar liever koud weer)

Ik als kind al heb geleerd dat je het duin niet moet/mag betreden.

Dit voor een heleboel mensen nog steeds niet duidelijk is.

Ik inmiddels mijn werkzame leven per 06-10 2020 heb afgesloten en nu kan doen en laten wat ik wil.

Eindelijk de prijzen van de competitie 2019-2020 zijn uitgereikt.

De grootste platvis is gevangen door Peter  Holenberg, een bot van 39 cm.

De grootste rondvis werd gevangen door Co Molenaar, een zeebaars van 67 cm.

De competitie eindigde met op de eerste plaats;

Sjaak Tessel.

Op de tweede plaats is geëindigd ;

Hielke Boomsma.

En op de derde plaats is geëindigd;

Frank Juffermans.

Door omstandigheden Frank en Peter hun prijs niet ontvangst konden nemen

maar dat zij hun prijs thuis kregen uitgereikt..

Het kampioenschap van Sjaak uitbundig is gevierd.

Dit gelukkig kon voor de tweede sluiting van ons clubhuis.

Ik jullie allemaal groet en veel gezondheid toe wens.

Gert-Jan de Zeeuw.

Van ruilen komt huilen.

Zoals jullie wel weten is het mij , mét of zonder bril, niet geven om makkelijk een goede stek te vinden. Ik mis, en niet zo’n klein beetje, het inzicht in golven en stroming. Dus ik besloot maar gewoon te gaan staan waar een paar weken eerder flink wat vis was gevangen, namelijk  een gaatje bij de afgang/opgang  van het stille strand. Alhoewel ik dit verslag enige tijd later neerpen weet ik nog dat het schitterend weer was. Waarom ik mij dat nog herinner  word later wel duidelijk. Nadat ik zoals altijd lekker op tijd op de plek van mijn keuze stond  kwam later Rob Visser aan mijn linkerkant staan. Sjaak kwam nog even een praatje maken, keek even rond en besloot rechts van Rob te gaan staan. Om negen uur ging het los, maar niet met aanbeten. Mijn zo gekoesterde pieren waren een lekkernij voor ongeveer alles wat zwom, maar niet voor de zo door mij gewenste vis. Af en toe een voorzichtige aanbeet leverde toch nog 4 vissen op. Een baarsje en drie botten.  Hierdoor sloot ik uiteindelijk de wedstrijd  af met 114 cm.

 Op de eerste plaats is geëindigd:

Sjaak Tessel met 279 cm vis.

Op de tweede plaats is geëindigd:

Willem Olbers met 246 cm vis.

Op derde plaats is geëindigd :

Good  old Co Molenaar met 147 cm vis.

Wist U dat:

Er met 21 man 16,48 meter vis is gevangen.

Van die 21 man er 3 man de 0 hielden.

Er drie man waren met 23 cm vis.

Sjaak mij  s ’morgens vroeg lachend vertelde dat het gaatje waar ik dacht te staan verplaatst was.

Naar de plek ging waar ik een paar weken eerder vruchteloos mij geluk had geprobeerd.

Er links van mij nog wat dames te water gingen, ditmaal mét badpakken aan.

Dit waarschijnlijk kwam door eerdere gedragingen van Willem Olbers.

Dit te wijten is aan het  C.G. syndroom waar Willem last van heeft en hij er

dus echt niets aan kan doen.

Rob Visser zijn eerste vis ving , namelijk een bot van 23 cm en hij daar

heel blij was.

De reden waarom ik nog weet dat het mooi was komt omdat ik tegen de bruine ster van een zonaanbidder, mannelijk, aankeek. ( Dan maar liever koud weer)

Ik als kind al heb geleerd dat je het duin niet moet/mag betreden.

Dit voor een heleboel mensen nog steeds niet duidelijk is.

Ik inmiddels mijn werkzame leven per 06-10 2020 heb afgesloten en nu kan doen en laten wat ik wil.

Eindelijk de prijzen van de competitie 2019-2020 zijn uitgereikt.

De grootste platvis is gevangen door Peter  Holenberg, een bot van 39 cm.

De grootste rondvis werd gevangen door Co Molenaar, een zeebaars van 67 cm.

De competitie eindigde met op de eerste plaats;

Sjaak Tessel.

Op de tweede plaats is geëindigd ;

Hielke Boomsma.

En op de derde plaats is geëindigd;

Frank Juffermans.

Door omstandigheden Frank en Peter hun prijs niet ontvangst konden nemen

maar dat zij hun prijs thuis kregen uitgereikt..

Het kampioenschap van Sjaak uitbundig is gevierd.

Dit gelukkig kon voor de tweede sluiting van ons clubhuis.

Ik jullie allemaal groet en veel gezondheid toe wens.

Gert-Jan de Zeeuw.